2011. jan. 1.

~~Tömött anyag

-Nyissunk egy új,transzparens alapot a nekünk tetsző méretben.Az enyém 1000×700 px.

-Text tool-lal fogunk elsőként dolgozni .Válasszuk ki a nekünk tetsző betűtipust,ez inkább vastagon szedett legyen.Én a Hobo Std nevűt használtam.

-A következők a beállítások,a tracking beállítása fontos!:
-Ha beállítottunk mindent,applikáljuk a feliratot,a vektorok segítségével rendezzük el.Igazítsuk középre az Object--Align--Center in Canvas-szal.Akárhányszor igazítunk a szövegen,utáni mindig használjuk ezt a parancsot.


-Most a betű beállításainál állítsuk a vonaltípust a sima alapállapotra (Line style)Újra írjuk fel a szöveget és igazítsuk pontosan a szaggatott vonal fölé.Legyen teljesen takarásban és itt is mindig használjuk az Object--Align--Center in Canvast!:-A varázspálcával (magic wand) klikkeljünk a betűk közepébe.Ha mindegyik megvan,mentsük el a kijelölést alpha chanel-be:-Selections--Modify--Expand selection:15 pixel.
-Új réteg (New Raster Layer)
-Töltsük ki bármilyen színnel a kijelölést (fill)

-Mintázzuk a sculpture-rel.
-Ezután én egy plugint használtam.Eyecandy textures-animal fur.</p><p>
A következők a beállítások:

-Lépjünk a varrás rétegére és azon is alkalmazzuk a sculpure-t tetszés szerint,majd domborítsuk kicsit ki.A másik vektoros rétegen kattintsuk a kis szemre:


-Egy kis árnyékot tegyünk rá:


-Töltsük be az elmentett kijelölést:Selections--Load/Save Selection--Load Selection From Alpha Chanel.Lépjünk a színes rétegre.Selections--Modify--Contract:1 pixel.


Az így kapott kijelölést domborítsuk ki az inner bevellel:

 
És a kész felirat(klikk a képre):

Nincsenek megjegyzések: